Close
Book Your Reservation

Pedicure behandeling

Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels.
Duur ca. 45 min.

Medische behandelingen

Diabetische voet

De behandeling is gelijk aan een volledige pedicurebehandeling. Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels. Met het oog op diabetes wordt tijdens deze behandeling extra goed naar de voet gekeken. U kunt vragen stellen en krijgt advies over uw voetverzorging.
Duur ca. 45 min.

Reumatische voet

De behandeling is gelijk aan een volledige pedicurebehandeling. Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels. Met het oog op reuma wordt tijdens deze behandeling extra goed naar de voet gekeken. U kunt vragen stellen en krijgt advies over uw voetverzorging.
Duur ca. 45 min.

Schimmelnagels

De behandeling is gelijk aan een volledige pedicurebehandeling. Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels. Met het oog op de schimmelinfectie wordt tijdens deze behandeling extra goed naar de nagels gekeken. U kunt vragen stellen en krijgt advies over uw voetverzorging.
Duur ca. 45 min.

Cosmetische behandelingen

Nagelcorrectie met LCN-Wilde Pedique Plus

LCN-Wilde Pedique Plus is een elastische gel die speciaal voor de teennagels is ontwikkeld en kent veel toepassingsmogelijkheden. Deze gel is zeer geschikt om mycosenagels te corrigeren, maar kan ook cosmetisch toegepast worden (o.a. ingescheurde nagels en French pedicure).
Nieuw: Nu is het ook mogelijk te kiezen voor afwerking met diverse kleuren!
Duur ca. 1 uur en 15 min.

Harsen onderbenen

Door middel van harsen blijft de haargroei langer weg. De behandeling bestaat uit het harsen van de onderbenen waarna de huid wordt ingesmeerd met een verzachtende crème.
Duur ca. 30 min.

Nagelcorrectie met beugel

Een nagelbeugel wordt op de nagel bevestigd om een ingroeiende nagel te corrigeren. Het kan ook worden gebruikt om een verhoogde druk in het nagelgebied te verminderen.
Duur ca. 20 min.

Cosmetische voetbehandeling

De voeten worden gereinigd, u ontvangt een voetscrub, voetenbad, voetenmasker of voetpakking en de behandeling eindigt met een heerlijke voet- en onderbeenmassage.
Duur ca. 45 min.

Voetreflex

Ontspannende voetreflex massage

Uw voeten en onderbenen worden gemasseerd met een etherische olie. Een weldaad voor uw lichaam en geest.
Duur ca. 40 min.

Probleemgerichte behandeling

Hierbij wordt ook een anamnese afgenomen en bespreken wij uw klachten. De duur en het tarief is afhankelijk van het soort behandeling. Voor een uitgebreidere beschrijving: zie Voetreflextherapie